• 040-1771079
  • linda@valerisbylinda.fi
  • Öjesvägen 153, Bennäs
  • Avhämtning / Snabb leverans
  • 040-1771079
  • linda@valerisbylinda.fi
  • Öjesvägen 153, Bennäs
  • Avhämtning / Snabb leverans

Umara grundades 2013 av Biomedicinstudenterna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade Biomedicin med fokus mot nutrition och kroppens förmåga att prestera. De är båda två ett par riktigt glada idrottare med en förståelse för idrotten då de är löpare, cyklister, skidåkare, triathleter, swimrunners m.m.

De är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och deras egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Umaras målsättning är prestationsutveckling.

Umara grundades för att de ÄSKAR det nördiga med prestation. Hur marginaler i många fall avgör både placeringar och egen upplevelse. I deras strävan att hjälpa människor att prestera har mycket fantastiskt vuxit fram de senaste åren.

Umara står för prestation genom vetenskap, en välplanerad energiplan ger idrottaren förmågan att PRESTERA MERA!

Umaras vision är:

“Vi tror alla vinner på fysisk aktivitet med idrottsmål som inspirerar. Vi tror att människor blir inspirerade till aktivitet genom en känsla av kontroll, att de har vad som krävs för att nå sina mål. Vi får fler människor aktiva genom att hjälpa dem prestera mera med kunskap, inspiration och produkter med vetenskaplig grund. Vi tar fram idrottsnutrition och utbildar i hur vi når vår högsta potential som idrottare. Vi kommunicerar direkt genom digital utbildning i form av podcast, videos och artiklar men även underbara ambassadörer. Vi lever som vi lär och strävar efter att vara det bästa exemplet vi möjligen kan vara genom att praktisera det vi förespråkar.”

Produkterna är utvecklade av Biomedicinare i Sverige och de produkter som kan tillverkas i Sverige är tillverkade i Sverige, resterande produkter är tillverkade inom EU. Tillverkad enligt HACCP / GMP. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

100% vegansk.

Gå gärna in på umarasports.com och läs mer! MASSOR MED BRA TIPS PÅ DERAS HEMSIDA !